Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΆΛΑΒΑΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
Μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες πλαστογραφημένες συνταγογραφήσεις σε βιβλιάρια υγείας: νεκρών, αρτιμελών και υγιέστατων «ασθενών», με τις προμήθειες νοσοκομειακού υλικού και μηχανημάτων στον Νομό Ηρακλείου από το «αμαρτωλό τρίγωνο» ΠΕΠΑΓΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. 

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Τελικά αποτελέσματα στο νομό Ηρακλείου


Δήλωση Κώστα Μαμουλάκη επικεφαλής συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι» για το αποτέλεσμα των εκλογών.


Στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 14ης Νοεμβρίου, οι δημότες του Μαλεβιζίου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, ξεκάθαρο μήνυμα ανάπτυξης και ευημερίας!
Η σημερινή μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας, είναι νίκη ολόκληρου του Μαλεβιζίου και δίνει το σύνθημα για να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για τον τόπο μας!
Οι δημότες της ιστορικής αυτής περιοχής, αποφάσισαν να πάμε μπροστά και όλο το Μαλεβίζι ενωμένο, αλλάζει σελίδα, προχωράει σε Νέους Δρόμους, προχωράει στην επόμενη μέρα!
Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την αγάπη και την αποδοχή που μου έδειξαν οι συνδημότες μου και αισθάνομαι στο ακέραιο το αίσθημα της ευθύνης που έχω απέναντί τους!
Νιώθω βαθιά μέσα μου την ανάγκη, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον αγώνα όλων!

Ηράκλειο - εκλογή δημάρχων σε πέντε δήμους.

Σε πέντε Δήμους του Νομού Ηρακλείου που διεξήχθησαν σήμερα επαναληπτικές εκλογές τα αποτελέσματα έχουν ως εξής : Δήμος Γόρτυνας: Εκλέγεται Δήμαρχος ο Νίκος Σχοιναράκης με 55.2%, με τον αντίπαλό του τον Κώστα Κοκολάκη να συγκεντρώνει ποσοστό 44.8%. Στο Δήμο Αρχανών -Αστερουσίων εκλέγεται δήμαρχος ο κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης, με 52,3% έναντι 47,7% του συνυποψήφιου του Κοκοσάλη Εμμανουήλ. Στο Δήμο Μαλεβυζίου εξελέγη ο Κώστας Μαμουλάκης, με 64,4% έναντι του Γιώργου Ζερβού που συγκέντρωσε 35,6% Στο Δήμο Φαιστού εκλέγεται η κ. Μαρία Πετρακογιώργη- Ανυφαντάκη με ποσοστό 52,2% έναντι του Γιώργου Αρμουτάκη που συγκέντρωσε 47,8% Τέλος στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας εκλέγεται ο Ζαχαρίας Καλογεράκης, λαμβάνοντας το 51.6% έναντι 48.4% του απερχόμενου δημάρχου Χαράλαμπου Γιαννόπουλου