Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ανακοινώνουμε 150 υποψήφιους του ψηφοδελτίου και για τις 8 εκλογικές περιφέρειες του νεοσύστατου Δήμου Ηρακλείου με το οποίο η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου θα ζητήσει την ψήφο των Ηρακλειωτών. Από αυτούς 49 είναι γυναίκες.
Μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου που θα κατατεθεί ο συνδυασμός στο Πρωτοδικείο, θα συμπληρωθεί παραπέρα και με άλλα πρόσωπα που συζητάμε. Εννοείται ότι ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων κατεβαίνει στις εκλογές για πρώτη φορά.

Παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχτηκαν υποψήφιοί μας για να μη κατεβούν, διαπιστώσαμε στην πράξη μια σοβαρή συσπείρωση και αξιόλογη διάθεση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιό μας. Αποδεικνύεται ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι σηκώνουν κεφάλι, μας αναγνωρίζουν ότι είμαστε μια μεγάλη λαϊκή δύναμη που μπορεί να δίνει αποτελεσματικά και να κερδίζει μεγάλες μάχες. Ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι δήθεν ανεξάρτητοι δεν θα κάνουν περίπατο. Ότι κάποια ΜΜΕ που διαλαλούν ότι «ο Κουράκης δεν έχει αντίπαλο» θα διαψευστούν.
Αυτό μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για την εκλογική μάχη.
Το ψηφοδέλτιό μας έχει απόλυτη αντιστοίχηση με τις θέσεις και τη δράση μας. Παλεύουμε για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών και μεσαίων του Ηρακλείου και αυτό δεν θα μπορούσε να μη αποτυπωθεί και στο ψηφοδέλτιο. Δεν θέλουμε «φίρμες», ούτε εργατοπατέρες. Δεν είναι καριερίστες της πολιτικής, ούτε έχουν «ψώνιο» για αυτοπροβολή. Δεν διαθέτουν κομπόδεμα, ούτε χορηγό και χρηματοδότη. Έχουν καταλάβει όμως από πρώτο χέρι το σύστημα και με το χέρι στην καρδιά, αποφάσισαν να μη συμβιβαστούν. Να το αντιπαλέψουν.
62 υποψήφιοι είναι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, στις κατασκευές, στο εμπόριο, στα ξενοδοχεία, στις υπηρεσίες. 14 είναι εργαζόμενοι στο Δημόσιο. 30 είναι αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες και έμποροι, 13 αγρότες και 3 ασχολούνται με οικιακά.
Απόμαχοι της δουλειάς, αλλά αγωνιστές, οι συνταξιούχοι ΙΚΑ κ.α. ταμείων είναι 9 Σπουδαστές και φοιτητές είναι 13
Είμαστε περήφανοι που οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα φτάνουν συνολικά τους 76
Ο/Η νεότερος/η υποψήφιος/α, είναι 18 χρονών. Ο μέσος όρος (Μ.Ο.) ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 43,5 χρόνια. Με πίστη στη δύναμή μας βάζουμε πλώρη για το Ηράκλειο της ανατροπής ! Καλή δύναμη – καλό κουράγιο και με τη νίκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου