Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στο Ηράκλειο αύριο ο Αλέξης Τσίπρας


Περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα .

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ Τσίπρα τα Χανιά όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στη συνεχεία θα βρεθεί στο Ρέθυμνο και θα καταλήξει το απόγευμα στο Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία στις 7.30 στην πλατεία Δασκαλογιάννη..

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ένα απέραντο αιολικό...πάρκο η Κρήτη με τις επενδύσεις Κοπελούζου - ΤΕΡΝΑ

Θα φέρει και ρεύμα από το... Σουέζ ο όμιλος που θα εγκαταστήσει 1000 ΜW εδώ.
Μετά τον όμιλο Κοπελούζου έρχεται η σειρά της ΤΕΡΝΑ και η Κρήτη γίνεται ένα απέραντο αιολικό πάρκο! Η ΡΑΕ έδωσε το πράσινο φως για την επένδυση-μαμούθ του ομίλου Κοπελούζου στην Κρήτη την οποία ο ίδιος ο επιχειρηματίας εδώ και μήνες είχε χαρακτηρίσει το νησί…πράσινο και πρότυπο ανάπτυξης! Τα σχέδια της συγκεκριμένης εταιρείας μαζί με την ΤΕΡΝΑ, την γαλλική EDF και άλλων ξένων εταιρειών ξεπερνούν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια!
Ένα απέραντο αιολικό...πάρκο η Κρήτη με τις επενδύσεις Κοπελούζου - ΤΕΡΝΑ
Ο Όμιλος Κοπελούζου, όπως γράφει σήμερα η ‘Πατρίς’, ανακοίνωσε

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κλειστό Τετάρτη και Παρασκευή το οδικό τμήμα Κνωσός - Σπήλια - Πατσίδες

imageΑπό τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι, στο επαρχιακό οδικό τμήμα Κνωσός-Σπήλια-Πατσίδες,θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτικών εργασιών την Τετάρτη 27 και Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, γεγονός που καθιστά αδύνατη την διέλευση των οχημάτων.
Για το λόγο αυτό ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός και η κυκλοφορία των ΙΧ θα γίνεται μόνο από τον νέο δρόμο Ηράκλειο-Σκαλάνι-Πατσίδες.  
            (Πληροφορίες: κα. Κατερίνα Πουλινάκη, 2810 305712)

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δράσεις για την προστασία των οικοτόπων με κέδρους

Γαύδος- Σαρακήνικο

Σημαντικές δράσεις για την προστασία των οικοτόπων με κέδρους σε τέσσερα σημεία της Κρήτης, βρίσκονται οι φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Junicoast.
Σύμφωνα με τα "Χανιώτικα Νέα", την εβδομάδα που πέρασε, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της επιστημονικής επιτροπής του προγράμματος, στην οποία και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν.
"Έχει τελειώσει η πρώτη φάση των μελετών και μπαίνουμε στη φάση της υλοποίησης δράσεων για την προστασία τους. Συμμετέχουν οι Διευθύνσεις Δασών Χανίων και Λασιθίου, που θα εκτελέσουν τις περισσότερες δράσεις όπως:

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αρκετοί πολίτες συμμετείχαν στην καθιστική διαμαρτυρία!!!!!

Αρκετοί πολίτες συμμετείχαν στην καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Με κεριά στα χέρια, οι Ηρακλειώτες διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της μουσειολογικής μελέτης , και κατά συνέπεια, την καθυστέρηση λειτουργίας του. Το γεγονός αυτό κρατά τα πλούσια εκθέματά του μακριά από τα βλέμματα των χιλιάδων επισκεπτών, που έρχονται κάθε χρόνο από όλα τα μέρη του κόσμου, για να θαυμάσουν το Μινωικό πολιτισμό.
Εκτός από τους απλούς πολίτες, στην διαμαρτυρία συμμετείχαν οι φορείς: Δήμος Ηρακλείου, Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Εργατικό κέντρο Ηρακλείου, Σύλλογος Ιδιοκτητών Διαμερισμάτων Ηρακλείου «Φιλοξενία», Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας Σητείας, Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, Σύλλογος Εργαζομένων Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Ένωση Ξενοδόχων Λασιθίου, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης, Σύλλογος Μετόχων ΟΦΗ, ΠΑΕ ΟΦΗ, Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του συνδυασμού του Γ.Ζερβού

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση και μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΛΕΒΥΖΙΟΥ».
Ο υπ. Δήμαρχος Γιώργος Ζερβός παρουσίασε τα βασικά σημεία της πολιτικής του συνδυασμού του. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής σημεία του λόγου του:
-Δημοκρατική Δημοτική Διοίκηση που θα θέσει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.
-Το όνομα «Μαλεβύζι» να γίνει ένα απαράμιλλο σήμα ποιότητας για όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παράγονται στην περιοχή μας.
-Ενιαίο και Αδιαίρετο της περιοχής. Μέσα από το σεβασμό των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε τόπου.
-Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής – Αγροτικής Ανάπτυξης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ζερβός παρουσίασε επίσης τα μέλη του συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΒΥΖΙΟΥ» στους συνδημότες και στις συνδημότισσες.

Πάει καλά και στον Κρουσώνα..

Ιδιαίτερα ικανοποιημένα , όπως μαθαίνω, είναι τα στελέχη της παράταξης του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου Γιώργου Μαρκογιαννάκη, από την ανταπόκριση του κόσμου στον Κρουσώνα , κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος το βράδυ της Παρασκευής.

Ενδεικτικό των εντυπώσεων που προκάλεσαν η παρουσία και τα λεγόμενα του κ. Μαρκογιαννάκη είναι το γεγονός ότι πολλοί Κρουσανιώτες επικοινώνησαν στην συνέχεια με μέλη του Συνδυασμού <<Ανανέωση – Δημιουργία>> για να εκφράσουν την βεβαιότητα τους ότι ο νυν Δήμαρχος Γαζίου θα κερδίσει μια ακόμη μάχη..

ΠΗΓΗ: cretalive

Το μονό που ξέρουν είναι ότι έχουμε άριστα προϊόντα διατροφής και εμείς σταματήσαμε να τα παράγουμε !!!

Aμερικανικές εταιρίες αποσπούν σημαντικά μερίδια στη δυναμική αγορά της φέτας, εκμεταλλευόμενες μάλιστα ελληνοκεντρικά στοιχεία στην προώθηση-προβολή, ενώ, παράλληλα, οι Αμερικανοί καταναλωτές δείχνουν να μην γνωρίζουν το ελληνικό κρασί.
Θετικές είναι οι προοπτικές για τις ελιές και το ελαιόλαδο, όπου σημειώνεται ταύτιση ελληνικής προέλευσης και ποιότητας του προϊόντος, ωστόσο, σημειώνεται σημαντική απώλεια προστιθέμενης αξίας, εξαιτίας του αναποτελεσματικού σε πολλές περιπτώσεις marketing.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σπύρος Δανέλης: Οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους

Με αφορμή την αναμενόμενη επιβολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή νέων προστίμων ύψους 1,3 δισ. ευρώ τους επόμενους μήνες για παράνομες αγροτικές ενισχύσεις, ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σπύρος Δανέλλης δήλωσε τα εξής: 

"Οφείλουμε επιτέλους να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.  Ένας γεωργικός τομέας που βασίζεται αποκλειστικά και επαναπαύεται στις αγροτικές ενισχύσεις, δεν έχει μέλλον.  Ακόμα χειρότερα, ένας γεωργικός τομέας που θεωρεί ότι το να επιβιώνει με οποιοδήποτε κόστος σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας είναι αναφαίρετο δικαίωμά του και κεκτημένο, δρα διασπαστικά για τη συνοχή της κοινωνίας, ιδιαίτερα σε περιόδους όπου ολόκληρη η χώρα δοκιμάζεται για την επιβίωσή της.

Λευτέρη η παράταξη σου πρέπει να σε ευχαριστεί !!

Δεν πρότεινε ούτε ένα υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του Πλακιωτάκη αλλά ούτε και του Ηλιαδάκη..
ο Γιάννης το "πρωτοπαλίκαρο" του είναι ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του συνδυασμού της Ντόρας, του Γιαννουλάκη.. 
λένε ότι στη Μεσσαρά έχει γίνει το γραφείο του εκλογικό κέντρο...αλλά μετά την περιοδεία του συνδυασμού στο Δήμο Αστερουσίων  με την παρουσία όλων (εκτός τη δική του) ….έβαλε από το γραφείο του σήμερα το απόγευμα τον οδηγό του και έπαιρνε ένα-ένα τους υποψηφίους του Πλακιωτάκη, για να τους λέει ότι είναι στη διάθεση τους για ότι βοήθεια χρειαστούνε !!

Λευτέρη η παράταξη σου πρέπει να σε ευχαριστεί !!

Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Ρούσσου Κυπριωτάκη



Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”
Ρούσσος Εμμ. Κυπριωτάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι A.A ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Εκλογική Περιφέρεια 1 ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 2 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 3 ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 4 ΚΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 5 ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 6 ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ 7 ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
A.A ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Εκλογική Περιφέρεια
1 ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
2 ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
3 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
4 ΓΑΒΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
5 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ- ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι υποψήφιοι του Ν.Δρακάκη στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΖΕΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΡΚΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΩΝ ΠΙΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΙΡΤΣΗ - ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

Οι υποψήφιοι του Χαρ.Γιαννόπουλου στο δήμο Μινώα Πεδιάδος

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Ανδρέα
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του Αρτέμιου
ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΓΡΙΝΙΕΖΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Δημητρίου
ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Κωνσταντίνου
ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ - ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΟΛΓΑ του Νικολάου
ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αδαμαντίου
ΚΑΤΣΑΠΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μύρωνα
ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ- ΜΑΘΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Αντωνίου

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η υποψηφιότητα Ζαχαρία Καλογεράκη στο Δήμο Μίνωα

1 ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 1 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ) Γεωπόνος, Πρόεδρος Παγκρητίου Συλλόγου Γεωπόνων 2 ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ) Οικονομολόγος 3 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ) Τέως Αντιδήμαρχος Αρκαλοχωρίου – Δημοτικός Σύμβουλος 4 ΒΙΔΑΚΗ – ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ) Λογίστρια

Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Πετρακογιώργη για τον Δήμο Φαιστού

ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ-ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΗΡΑΚΛΗ(Υποψήφια Δήμαρχος)



Εκλογική Περιφέρεια Ζαρού Έξι (6) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, κατ’ αλφαβητική σειρά: 1.ΔΡΟΣΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2. ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ (ΚΟΠΑΚΑΣ) 3.ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4.ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΣΚΟΥΡΟΣ) 5.ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΑΒΒΑ 6.ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΜΥΡΩΝΑ (ΦΙΑΓΚΑΛΗΣ)
Εκλογική Περιφέρεια Μοιρών Δεκαοκτώ (18) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, κατ’ αλφαβητική σειρά:

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στις 21 Νοεμβρίου ιδρύεται το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Στις 21 Νοεμβρίου ιδρύεται το νέο κόμμα της πρώην υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» «θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό πολιτικό φορέα. Eνα κίνημα που θα καλύψει ένα πολιτικό και ιδεολογικό χώρο που σήμερα αισθάνομαι ότι δεν αντιπροσωπεύεται από κανέναν»

Δεν εκλέχτηκε αντιπρόσωπος στην Ένωση Ηρακλείου ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης!

Θα τη θυμάται σ' όλη του τη ζωή αυτή την εβδομάδα ο αντινομάρχης Ηρακλείου και πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Ζαχαρίας Σπυριδάκης. Λίγες μέρες μετά την απόσυρση του από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου είχε εκδηλώσει πρόθεση να είναι υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Μινώα Πεδιάδας, απέτυχε να εκλεγεί αντιπρόσωπος στην Ένωση Ηρακλείου από το συνεταιρισμό του χωριού του, την Αυλή, εισπράττοντας μια ήττα που δεν την ανέμενε. Σα να λέμε δηλαδή πως έπαιξε τα ρέστα του και έμεινε ταπί!

Αποσύρθηκε ο Γ. Βισκαδούρος και στηρίζει Μπελιβάνη!

Το Νίκο Μπελιβάνη, δηλώνει ότι θα στηρίξει τώρα ο Γ. Βισκαδούρος που αποσύρθηκε από την κούρσα διεκδίκησης του δήμου Χερσονήσου μετά την εξέλιξη με την μη έγκαιρη μεταδημότευσή του.Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Χερσονήσου.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Οι 38 υποψήφιοι του Δ.Γιαννουλάκη στο Ηράκλειο

« Θα κάνουμε την έκπληξη των εκλογών», δήλωσε απόψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Γιαννουλάκης, παρουσιάζοντας τον υποψήφιο  αντιπεριφερειάρχη και τους τριάντα οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού Ηρακλείου. «Θέλουμε να  ταράξουμε τα νερά!  Να δείξουμε ότι η Κρήτη έχει δύναμη.
Έχει ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:  «Αυτούς θέλουμε να εκφράσουμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι η δύναμη της Κρήτης».
Είναι οι άνθρωποι που είναι απογοητευμένοι – υπογράμμισε – από τις ηγεσίες που σε συνθήκες κρίσης αποδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ανακοινώνουμε 150 υποψήφιους του ψηφοδελτίου και για τις 8 εκλογικές περιφέρειες του νεοσύστατου Δήμου Ηρακλείου με το οποίο η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου θα ζητήσει την ψήφο των Ηρακλειωτών. Από αυτούς 49 είναι γυναίκες.
Μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου που θα κατατεθεί ο συνδυασμός στο Πρωτοδικείο, θα συμπληρωθεί παραπέρα και με άλλα πρόσωπα που συζητάμε. Εννοείται ότι ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων κατεβαίνει στις εκλογές για πρώτη φορά.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 70 υποψήφιοί του Κουράκη

Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο κ.Κουράκης είναι τα εξής:
ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 8 - ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ 5

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Aνακοινώνει ο Κουράκης!

Τα πρώτα 79 ονόματα των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων, ανακοινώνει σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού ''Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες'' και δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης. Η παρουσίαση θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.

ανακοινώθηκε η ιδρυτική προκήρυξή και και 35 από τους 38 περιφερικούς συμβούλους του υποψήφιου περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτακη

 ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσίασε  τους τέσσερεις αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του αλλά και τους 35 από τους 38 υποψηφίους του νομού Ηρακλείου.

Ο κ Σταύρος Αρναουτάκης παρουσιάζοντας την Διακήρυξη του συνδυασμού του τόνισε πως στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κρίνεται το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης προσθέτοντας πως οι εκλογές αυτές δεν αποτελούν μία κομματική αναμέτρηση.